این اهداف را از زبان خود آنان بشنویم :

در پُروتکل اندیشمندان یهود آمده است : ما باید کارى کنیم که اخلاق در همه جا ویران شود تا راه سیطره ما را بگشاید. فروید از ماست وبزودى روابط جنسى زن و مرد چنان آشکارا و بر ملاء انجام مى شود که در نظر جوان ، دیگر هیچ چیز مقدسى مفهوم نداشته باشد. پیوسته همت و هدف او اشباع غرائز شهویش گردد در آن صورت است که اخلاق فرو مى ریزد.
فرانتس فانون که از طرف فرانسه مدیر بخشى از روانکاوى یکى از بیمارستانهاى الجزایر بود مى گوید:
مسئولین ادارى فرانسوى که در الجزایر ماموریت داشتند اصالت ملت را نابود سازند و از طرف مراجع مربوطه موظف بودند ، تمام شکلهاى زندگى را که ممکن است از نزدیک یا دور، واقعیت و اصالت ملى را به مردم نشان دهند، تجزیه کرده از هم بدرند.
(حداکثر کوشش خود را بر مسئله چادر تمرکز داده آنرا به منزله علامت اصالت ملّى و وضع خاص زن الجزایرى تلقّى کردند) آنگاه مى گوید: موضع گیرى آنچنانى نتیجه الهامى تصادفى نیست بلکه بعد از تجزیه و تحلیل هاى جامعه شناسان و مردم شناسان بود که متخصصین باصطلاح مسائل بومى و مسئولین ادارات عمومى کار خود را هماهنگ ساختند در بادى امر این روش تمسکى است ساده و روشن به ضرب المثل قدیمى که مى گوید: زنها را در دست بگیریم همه چیز بدنبال آن خواهد آمد.
کشفیات جدید جامعه شناسان فقط کارى که کرده اینست که به این فرمول قدیمى روش خالص علمى بخشیده است . وى حضور مختلط مردان با خانواده خود در مجالس جشن یا ازادواج با دختران فرانسه را از شیوه هاى انتقال فرهنگ فرانسه به خانواده هاى الجزایرى ذکر مى کند،

بنا بر این اعترافات ، مى توان اهداف استعمار را بطور خلاصه چنین ذکر نمود.

1) تحقیر فرهنگى کشورهاى جهان سوم و تحمیل فرهنگ مبتذل غرب .
2) صدور فرهنگ تجدد و مصرف بجاى تعلیم مبانى تکنولوژى و علوم .
3) ایجاد جمود فکرى در اثر اشتغال به کامجوئى .
4) تهیه بازار مصرف کالاهاى تولیدى و در یک کلمه استعمار اقتصادى .
5) زمینه سازى براى تسلط سیاسى از طریق سلطه فرهنگى .
6) جلوگیرى از تحرک و هر گونه مبارزه علیه منافع استکبار و در یک کلمه تسلط همه جانبه بر جهان و منابع اقتصادى آن.

شیوه هاى استعمار در انتشار فساد

استکبار جهانى از شیوه هاى ذیل براى اهداف شوم خود استفاده مى کند:

1) تضعیف مکاتب صحیح و سست کردن عقائد:

باابراز فرضیه هاى بظاهر علمى نظیر فرضیه هاى فروید یا بوجود آوردن مذهب مثل بهائیت مبانى فکرى فساد را مستحکم نماید. با دقّت در تاریخ علوم وادیان بخوبى مى توان دریافت که برخى از فرضیه هاى بظاهر علمى یا اندیشه هاى مذهبى باطل ریشه استعمارى دارد سعى در جا انداختن فرهنگ لذّت و فراموشى هدفهاى متعالى از این اقدامات است .

2) هدایت و تفسیر تاریخ و علوم و حتّى مذهب در جهت منافع خویش :

همفر جاسوس انگلیسى مى گوید: باید ثابت کنیم که پوشیدگى زن از دوران بنى عباس متداول گشته و مطلقا سنّت اسلام نیست .
مردم همسران پیامبر را بدون حجاب دیده اند... پس از آنکه حجاب زن با تبلیغات وسیعى از میان رفت وظیفه ماموران ما آنست که جوانان را به عشق بازى و روابط جنسى با زنان غیر مسلمان سوق دهند و کاملا بدون حجاب ظاهر شوند تا زنان مسلمان از آنان تقلید کنند.
مى بینیم که تاریخ و احکام اسلامى خود را نیز باید از جاسوسان انگلیسى بیاموزیم و آنان براى ما باید مطالب را اثبات نمایند و شیوه زندگیمان را بیان نمایند.

3) مخلوط کردن فرهنگ محلى با فرهنگ فساد:

در ترویج فساد براى هر کشور بفراخور حال آن برنامه ریزى مى کنند. لذا مى بینیم از نظر پوشش در بعضى از کشورها تنها سرو گردن زن نمایان است ، در برخى دیگر سروگردن با مقنعه پوشیده امّا دامنهاى رنگى جذاب با پاهاى برهنه و بدون جوراب وناخنهاى لاک زده تحریک صورت مى گیرد.
امّا در هند شکم زنان نمایان است اگر چه بقیه اندام آنان پوشیده است ، یا از مراسم مختلف براى این مقصد شوم استفاده مى گردد. مثلا در ایران از مراسم عروسى در برخى دیگر کشورها از جشن گندم براى اختلاط زن و مرد استفاده مى شود.

4) طرح شعارهاى عوام پسندانه بطور مثال :

مى گویند: دلت پاک باد حجاب یک امر ظاهرى است در حالى که پاکى دل تنها با داشتن حجاب میّسر است .
یا مى گویند: دیگر جامعه عوض شده است جامعه امروز اینگونه مى پسندد ولى ما نباید تحت تاثیر محیط باشیم بلکه باید بر محیط تاثیر بگذاریم در زمستان همه جا سرما هست اما باید خود را از سرماخوردگى حفظ کنیم .

5) القاء فرهنگ و مطالب غرب در تمام برنامه هاى :

صوتى ، تصویرى ، فلیم هاى سینمائى ، تئاترها مجلات و روزنامه ها و کتب منتشر شده خود با استفاده از تکنیکهاى روانشناسى و روانکاوى ، گفته مى شود تنها در تهیه برنامه هاى رادیوئى اسرائیل 40 متخصص روانشناس شرکت داشته تا مطالب به شنونده القاء گردد.

6) طرّاحى و تولید لباس و کفشهاى تحریک آمیز ارزان قیمت :

تا مردم براى خرید به آنها روآورده و کم کم بطور ناخودآگاه الگوى مصرف عادى جامعه گردد، بنظر شما آیا کفشهاى صدادار که توجه دیگران را جلب مى کند بدون طراحى استکبار تولید مى گردد؟
آیا جورابهاى نازک با این فراوانى و با مدلهاى مختلف بدون برنامه ریزى قبلى تولید و توزیع مى گردد؟

7) ترویج مُد گرائى بصورت مستقیم و غیر مستقیم .

8) قالب کردن تجدد بجاى تمدن ، فساد بجاى علم ، شهوترانى بجاى پژوهش .

9) ایجاد خانه هاى فرهنگ ، رفت و آمد به کشورهاى فاسد، وحتى از روابط تجارى در اشاعه فساد استفاده مى شود.

10) فراهم آوردن امکان تحصیلات عالیه براى جوانان :

با توجّه به محدودیت آن در کشورهاى سوم ، جهت غرب یا شرق زدگى آنان و باصطلاح تربیت مزدوران محلّى اشاعه دهنده فرهنگ مبتذل غرب بوسیله تعلیم دانش البته این اقدامات معمولا بصورت تدریجى انجام مى شود بطورى که کم کم لباس مورد نظر آنان عادى شده و حتى نسل بعد نمى داند که آداب و پوشش نیاکانش به چه صورت بوده است ، زیرا حساسیّت ها بتدریج از بین مى رود و با عادى شدن یک انحراف ، درمان آن نیز مشکل تر مى شود.
بطور مثال ابتداء چادر حذف مى گردد و بعد مقنعه ها تبدیل به روسرى مى گردد، کم کم مانتوها تنگ یا کوتاه شده آنگاه جوراب جاى شلوار مى گیرد و جورابها هر روز نازکتر مى شود و... باشد که با هوشیارى ترفندهاى دشمن را شناخته و با آن به مقابله برخیزیم . واصالت فرهنگى فکرى و مذهبى خویش را پاس داریم و دشمن را از نفوذ و سلطه ناامید نمائیم .

منبع:http://borgaeh.blogfa.com/

 






برچسب ها : حجاب  , عفاف  , استعمار  , فساد  , مد  ,